Q&A

Home / Q&A

Exclusive

Experiences

Intrebari si Raspunsuri

Pentru o experienta cat mai placuta am pregatit mai multe posibilitati:

  • folositi formularul de la pagina de contact pentru a lua legatura cu noi;
  • contactati-ne la numarul de telefon pentru a cere detalii sau a stabili o intalnire/vizionare 0721.604.345

Data se considera rezervata doar in urma semnarii contractului si achitarii avansului. Orice rezervare verbala nu este luata in considerare.

Se poate vizita doar cu programare inainte la numarul de telefon: 0721.604.345

Da. La meniuri se va adauga investitia pentru inchirierea locatiei. Ne puteti suna la numarul 0721.604.345 sau puteti folosi formularul de la Rezervare pentru mai multe detalii.

Se poate ajunge foarte usor si repede in doua variante:

– pe Autostrada Soarelui A2, iesiti spre Fundulea si de la Fundulea tineti Belciugatele pe DN3(este urmatoarea localitate). Chiar inainte de a iesi de pe DN3 spre Belciugatele pe partea stanga se afla CESARI.

– iesire direct din Bucuresti pe la Cora Pantelimon pe DN3 pana la Belciugatele. Chiar inainte de a iesi dupa DN3 spre Belciugatele Cesari se afla pepartea dreapta.

 

Adresa: Belciugatele, Romania

Google Maps: introduceti Cesari

Doar cu programare in avans la numarul de telefon: 0721.604.345

Da, oferim parcare gratuita pentru clientii nostrii. Capacitatea parcarii este de 80 de locuri pentru invitati plus cateva locuri de parcare pentru furnizori.

Acceptam plata cash si transferul bancar. In momentul rezervarii se achita un avans cash sau prin transfer bancar si la sfarsitul evenimentului se achita cash restul de investitie.

Artificiile sunt permise in exterior si necesita o aprobare in avans din partea noastra.

Ne dorim ca tu si urmatorii miri dupa voi sa aveti cea mai frumoasa experienta posibila asa ca pretuim foarte mult curatenia si impecabilul. In general confetiile nu se pot folosi la locatia noastra. Daca va doriti foarte mult solicitati info suplimentare 🙂

Pentru evenimentele de tip corporate/nunta/botez am selectat cu grija pentru voi parteneri agreati companii de catering . Pentru evenimente private de mica anvergura va puteti aduce ce doriti (doar cu o discutie in prealabil cu noi).

Restaurantul CESARI rezerva data exclusiv pentru evenimentul vostru- nu mai facem alte rezervari pentru data respectiva. Voi aveti siguranta si linistea ca locatia este rezervata doar pentru voi. Astfel nu este posibila mutarea datei decat in cazuri de Pandemie sau Restrictii. Pentru cazuri extreme ce nu au legatura cu variantele specificate anterior in care se doreste o alta data se considera o noua rezervare si se poate solicita un discount.

CESARI beneficiaza de spatiu acoperit (cort transparent) de dimensiuni generoase.

Restaurantul CESARI rezerva data exclusiv pentru evenimentul vostru- nu mai facem alte rezervari pentru data respectiva. Din acest motiv nu putem returna banii platiti in cazul in care renuntati la eveniment.

Ce putem face intr-un astfel de caz:

– afisam pe site data disponibila si in cazul in care un alt client o rezerva va inapoiem integral banii.

– in cazul in care nu a existat o alta cerere (tranzactionata) pe acea data, va vom inapoi, suma platita ce excede suma minima de inchiriere pentru ziua respectiva.