Locatie Nunti in aer liber

Nunti in aer liber

Locatii nunti in aer liber aproape de Bucuresti Ilfov.

Domeniul Cesari este o locatie privata noua de nunti in aer liber care isi deschide portile pentru mirii sai si le ofera posibilitati inedite pentru a–si celebra nunta in aer liber.

Proprietatea superba si foarte generoasa de 2 hectare este situata la 20 de minute de Bucuresti. Chiar in inima naturii veti gasi un loc plin de farmec, cu mult bun gust si cele mai suave arome de lavanda pentru nunti (ca) in Provence.

Aici veti gasi cadrul perfect pentru nunti in aer liber. Veti avea o nunta unica, exclusivista si eleganta unde alaturi de cei dragi veti savura momente superbe ale unirii voastre, pline de emotii, pasiune, sinceritate.

Cesari este o locatie in natura pentru receptii memorabile, ideala pentru petreceri private, evenimente in aer liber, evenimente corporate, baluri de absolvire, garden party (petreceri in gradina in mijlocul lavandei).

Cu drag va oferim:

-un camp de lavanda absolut superb pentru sedinte foto in lavanda cu adevarat „magnifique” ca in Provence; (se mai pot face sedinte foto si in campiile inedite din apropiata vecinatate: campii de floarea soarelui, grau, rapita, dar si pe malul lacului sau in padure)

-cort transparent cu o capacitate intre 80 si 200 persoane pe malul lacului

-toalete stil Provence

-un studio pentru miri si o cafea buna la mic dejun

-un loc special amenajat pentru relaxare si cocktail pe malul lacului cu ghirlande luminoase ce creeaza o atmosfera cozy

-posibilitati multiple de spatii pentru oficierea cununiei civile si cununiei religioase in aer liber la un apus de soare absolut romantic in culori pastelate;

-parcare privata 80 locuri si acces separat pentru furnizori

Pentru a vedea maretia si farmecul Domeniului Cesari va asteptam cu drag in vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.