Nunta in natura

Nunti in aer liber

           Nunta in natura

Sa participi la o nunta in aer liber este fantastic, dar sa organizezi una este de-a dreptul o provocare. Venim aici in intampinarea clientelor noastre cu cateva sugestii mici, dar utile speram…

Pe langa detaliile rochiei si accesoriile ei, costumul mirelui, detalii legate de invitatii, tematica, gasirea unei locatii potrivite pentru eveniment, alegerea unei formatii si a altor detalii de entertainment, detalii de meniu si bar, detaliile legate de buchet si de aranjamentele florale care intregesc peisajul unei nunti… mai sunt cateva aspecte: unele tin de atitudine (rabdare, fii zen, fii flexibila (uneori), be happy & enjoy experienta pas cu pas pana la nunta, dar si dupa.. 😉 altele – intuite NU vor lua prin surprindere.

Evenimentele in aer liber au farmecul lor indiscutabil si ofera multe avantaje fata de spatiile inchise, mai ales cand locatia este versatila si poti jongla cu spatiile dupa bunul plac, dar in cele ce urmeaza vom vorbi despre… solutii.

Zilele insorite de vara sunt minunate si din timp recomandam pregatirea atat pentru noi, dar si pentru invitatii nostrii dragi – ochelari de soare, umbrelute si evantaie; undeva la baie putem pune intr-un cosulet un spray sau o crema cu protectie UV.

  • In cazul in care locatia ofera peluze cu gazon sau drum/parcare cu pietris, la un simplu search pe Google gasim – protectii pentru tocuri.
  • Insectele fac parte din natura si nu ele vin in vizita la noi, ci noi mergem la ele J  – recomandam achizitionarea unor bratari antiinsecte sau Autan pentru a tine musculitele si tantarii la distanta.
  • In cazul in care se aduna nori pe cer si incepe vantul – clemele cu care se prind fetele de masa sunt indispensabile, iar in cazul unor precipitatii – ar fi bine sa va asigurati ca locatia/cortul are pe pozitie lateralele si se pot trage imediat pentru a va proteja.
  • Pentru serile racoroase de vara – se pot achizitiona paturici, pentru lunile mai, septembrie dar si octombrie recomandam tunurile de caldura pe gaz sau electrice;
  • Pentru piciorusele obosite de dans – se pot achizitiona slapi de unica folosinta sau se pot anunta invitatii in avans sa “arunce” in masina pentru orice eventualitate o pereche de balerini/adidasi.

Un alt aspect in ziua nuntii/evenimentului este timpul, la propriu aveti nevoie de un time management. Cu ajutorul hartilor interactive puteti vedea cam cat timp faceti de la o destinatie la alta. Asigurati-va ca aveti cel putin cate 30 minute intre activitati precum: macke-up/coafura, ceremonie civila/ cununie religioasa, sedinte foto/video si in cele din urma party. In acea zi unica in viata, atat de speciala si planificata cu multa meticulozitate mirii ar trebui sa se bucure de fiecare clipa, sa fie prezenti suta la suta si sa traiasca la maxim fiecare emotie, de evitat cu desavarsire stress-ul, transpiratul excesiv si alergatul in toate partile.

Ideal ar fi daca pregatirile, sedintele foto/video, ceremonia civila/cununia religioasa si receptia evenimentului sa fie in acelasi loc.

Cesari cu drag ofera intreg domeniul pentru clientii sai, punand la dispozitia mirilor:

  • un studio pentru pregatiri, iar dupa eveniment pentru odihna si intimitate;  
  • un intreg camp de lavanda, peluzele de pe malul lacului, casa in stil frantuzesc, dar si campiile de maci, grau, flaorea soarelui, rapita din apropiata vecinatate – pentru sedintele foto si video;
  • un spatiu special amenajat cu o priveliste ce-ti taie rasuflarea si un apus de soare in culori pastelate de nedescris in cuvinte – pentru ceremoniile civile si cununiile religioase;
  • baile sunt iarasi un aspect foarte important (cel putin pentru Cesari.ro si din respect pentru clienti am creat un spatiu cu 4 bai luxuriante – 2 x gentelmens si 2 x ladies; acestea in timpul evenimentului sunt igienizate din 30 in 30 de minute);
  • cortul transparent de pe malul lacului are o capacitate de 200 persoane (minim 80 persoane)

Sunati acum pentru a programa o vizionare la Domeniul Cesari.

Va asteptam pentru experiente inedite !

Leave a Reply

Your email address will not be published.